Slavlje u porodici Željka Joksimovića, čestitke pristižu: Ona nikad sretnija, komentari pljušte (Foto)
Breaking News

Slavlje u porodici Željka Joksimovića, čestitke pristižu: Ona nikad sretnija, komentari pljušte (Foto)

Čestitke ne prestaju, slavlje u porodici Željka Joksimovića: Kćerka Željka Joksimovića je objavila sliku na društvenim mrežama. Napisala je da joj je 25. rođendan.  Mina je dobila brojne čestitke zbog svog rođendana.  Evo kako to kćerka Željka Joksimovića  izgleda:

Da li vam liči na Željka? Mnogi su komentarisali da baš liči.  Sada na Instagramu svi kače objave koji se vezuju za neka njihova dešavanja. Mogu biti iz svakodnevnice ili povodom nekih ovakvih prilika.  Često privuku pažnju svojim objavama.

Nekada izazovu pozitivne, a nekada se dese da te objave izazovu  i negativne reakcije. Reakcije koje možda čak nisu očekivali. Djeca poznatih često v0le da se posebno eksponiraju na društvenim mrežama.

Naravno to nije slučaj sa svom djecom poznatih ličnosti. Za mnoge nismo ni čuli, niti znamo kako izgledaju jer se ne eksponiraju na društvenim mrežama niti  se pojavljuju u medijima toliko.

Dok imamo i one koji na račun popularnosti roditelja žele da steknu svoju.  Neki čak prave skandale kako bi se za njih čulo.  Opet kažemo, nis u svi takvi, Ne žele svi da naručn drugih steknu popualrnost niti žele da putem skandala dođu do toga.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *