Odmah prestanite, tako ga samo tjerate: Sedam stvari koje žene rade, a muškarcima jako smeta
Breaking News

Odmah prestanite, tako ga samo tjerate: Sedam stvari koje žene rade, a muškarcima jako smeta

Ove stvari tjeraju muškarce. Evo šta im veoma smeta:

Pričanje o bivšima – To bi smetalo i ženama. Ni žene ne bi voljele da im dčeko priča o bivšima,  zar ne? Muškarcima također to smeta i te teme izbjegavajte. Ima toliko boljih tema za razgovor.

Previše šminke – Muškarci ne vole previše šminke. Niko  vam ne kaže da trebate prestati sa šminkanjem, ali mislimo da ipak treba bit razlike između šminke za dnevni i noćni izlazak.

Nekulturno ponašanje – Žena treba da bude dama, a ne da se ponaša nekulturno. Psovanje također nije privlačno muškarcima. Nijedan muškarac ne želi ženu koja psuje kao kočijaš, pije puno i  ne zna da se ponaša.

Pohlepa – U vezi trebate biti jer vam se ta osoba dopada, a ne njen  novac. Ne ponižavajte se. Ne zanemarujte prave vrijednosti zbog materijalnih stvari.

Ljubomorisanje – To je veoma nezrelo i rijetko koji muškarac će to da trpi. Ako nekome ne možete vjerovati, onda ne trebate da budete s tom osobom.

Nezrelo ponašanje – Pravljenje scena, histerisanje su potezi koji će otjerati muškarca.

Nepoštivanje – Posebno se odnosi na nepoštovanje njegove porodice, dragih osoba. I vi želite da se prema vama dragim ljudima odnose sa poštovanjem, zar nije tako?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *