Kako prepoznati sretno udatu ženu: Jedan detalj je ključan i otkriva sve
Breaking News

Kako prepoznati sretno udatu ženu: Jedan detalj je ključan i otkriva sve

Evo kako da prepoznate sretno udatu ženu:

Višak kilograma – Pirmjetno je da se sretni parovi malo opuste i onda “nabace” koji kilogram viška. To ne znači da trebate da se debljate, naprotiv treba te pogotovo da vodite računa  o sebi.

Veselost – Na ženi se vidi kada je sretna sa muškarcem. Sjaj u očima, osmijeh od uha do uha. Energičnost. Pirmjento je da je su žene sretnije ukoliko ne žive sa svekrom i svekrvom.

Ne kažemo da je to zato što se l0še slažu s njima, već jednostavno žele da imaju više prostora za sebe i da se mogu opustiti. Obično su žene koje žive odvojeno od svekr ai sverkve, veselije, nemaju puno obaveza, kao što ih imaju žene koje žive sa više članova porodice.

Ipak se i od snahe očekuje pomoć. Brak je nešto posebno. Možda neće uvijek biti jednostavno, ali na bračnom paru je da se trudi da održi isti. Ljubav, poštovanje treba da postoje. Kompromis, kao i tolerancija na određene osobine, navike.

Opet kažemo, određene.I bitno je da se oba partenra trude, ne samo jedan.  Ako se samo jedna osoba trudi, onda to ne vodi nikamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *