Prva dama se nakon drugo vremena pojavila u javnosti: Svi joj gledali u noge, 0stavit će vas u nevjerici (Foto)
Breaking News

Prva dama se nakon drugo vremena pojavila u javnosti: Svi joj gledali u noge, 0stavit će vas u nevjerici (Foto)

Prva dama Francuske se pojavila u javnosti, a svi gledaju njene cipele: Prvu damu Francuske dugo nismo  u medijima. Sada je privukla veliku pažnju zbog obuće kojuje nosila.  Svoj par cipela je  Brižit predstavila prije nekoliko dana kada je bila sa suprugom na obilježavanju 76.godišnjice Bormes-les-Mimosa.

Nosila je špagerice modne marke Castaneras sa platformom. Na zvaničnoj stranici ovog brenda cijena iznosi 45 eura.  Interesantno je da je iste sandale nosila i kraljica Španije prije nekoliko dana kada je bila u posjeti Ibici.  Obje dame su za svoj izgled dobile pohvale. Inače za svoje odjevne kombinacije dobijaju dobre reakcije i pohvale, pogledajte kako izgledaju:

I, kako se vama dopadaju ove sandale?

Bonus: “Prevario sam djevojku. Ne mogu da vjerujem šta sam uradio. Bio sam s društvom vani, popili smo. Nije opravdanje, znam. Niti će išta biti. Kada sam shvatio šta sam uradio, samo sam se pokupio i otišao.

Nisam mogao proznati djevojci, nisam jer znam da bi me ostavila. Ne bi mi mogla oprostiti. Ne osjećam se bolje što prešućujem, krivica me izjeda. Kajem se. Nisam joj smio to da priredim.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *