Evo ko je zapravo muž Tanje Savić: Otkrivena mračna tajna, jadna pjevačica
Breaking News

Evo ko je zapravo muž Tanje Savić: Otkrivena mračna tajna, jadna pjevačica

Tanja Savić prolazi kroz veoma težak period u životu. Njen muž Dušan je odveo njihove sinove bez njenog pristanka u Australiju. Tamo se prijavio kao samohrani otac i izjavio da se Tanja odrekla svoje djece. Tako je počeo da prima socijalnu pomoć od 3000 dolara. Iskoristio je svoju djecu da bi došao do novca.

Nije prvi put da se u negativnom kontekstu govori o Dušanu. I prije je bilo slučajeva da je on tukao Tanju i da je imao b0lesne napade ljubom0re. Jedna takva situacija se desila prije nekoliko godina kada su oboje bili prisutni na koncertu jedne folk pjevačice.

Bili su veseli, nasmijani. Onda je Dušan imao napad ljub0more jer se jedan muškarac obratio Tanji.  Poletio je prema njima i želio započeti tuču. Tanji je svašta izgovorio i kako izvor tvrdi, nije ga bilo briga što je još ljudi tu.

Kakva li onda situacija bude kada su sami, kada nema svjedoka. Užas. Nipošto ne ostajte s nasilnicima,  ovisnicima u brakovima. Pogotovo ne zbog djece. Osim što vama mogu nauditi, mogu i toj istoj djeci. Mogu vas čak ub.iti. Bilo je nažal0st takvih slučajeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *