Oženio se pjevać "Zvezda Granda", o ljepoti mlade pričaju svi:Izgleda kao anđeo, a tek kad vidite vjenčanicu (Foto)
Breaking News

Oženio se pjevać “Zvezda Granda”, o ljepoti mlade pričaju svi:Izgleda kao anđeo, a tek kad vidite vjenčanicu (Foto)

Oženio se popularni pjevač Zvezda Granda. Objavio slike sa vjenčanja: Pjevač Fatmir Sulejmani je podijelio na svom Instgram pforfilu slike sa vjenčanja. Podijelio je svoju radost sa pratiocima.

Napisao je :” Kada sam rekao 6. juna” Moje zauvijek” jedva sam čekao trenutak da to i ispunim. Došao mi je taj dan, jedini  za koji sam unaprijed znao da će mi biti najsretniji u životu.” Njegova supruga je lijepa Emina. Pogledajte kako izgledaju:

Mi im želimo puno sreće. Da li pratite ovo popularno talmičenje? Ili ste možda pratili sezonu kada je Fatmir učestvovao? Fatmir Sulejmani je stekao popularnost učešćem u ovom popularnom takmičenju. 2016. godine je osvojio drugo mjesto.

Mnogi talentovani ljudi su baš zahvaljujući ovom takmičenju steklu popularnost i napravili veliki korak u svojoj karijeri.  Imamo prilike gledati brojne talentovane osobe, zar ne?  Ono što također privlači pažnju gledaoca jeste i žiri.

Žiri često ima interesantne komentare i situacije koje su gledaocima interesantne. Nekako najviše pažnju privuku komentari Jelene Karleuše, koji su nerijetko na meti 0sude jer misle da je previše stroga. Ona opet kaže da su takvi njeni komentari  iz dobre namjere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *