0vo je more na koje možete ići bez testova i izolacije: Plaže su krcate kao da nema pandemije (Foto)
Breaking News

0vo je more na koje možete ići bez testova i izolacije: Plaže su krcate kao da nema pandemije (Foto)

Građanima Srbije su nekako najčešće destinacije za ljetovanje bile Crna Gora i Grčka. Zbog situacije sa k0rona virusom, te uopšte situaciji u Srbiji, građani Srbije se prilikom ljetovanja u tim zemljama moraju pridržavati određenih mjera. Jedna od tih mjera je svakako karantin u trajanju od 14 dana.

Nisu samo građani Srbije ti kojima su 0težani uslovi boravka u tim zemljama. Bosanci isto tako moraju poštovati karantin. Osim u gore navedenim državama, još i u mnogim drugim. Tako Bosanci zbog toga što im je Hrvatska zatvorila granice, odlučuju da sada ljetuju više na svom moru. U Neumu.

Pošto pri ulasku u BiH nema posebni procedura, čak se sve više Srba odlučuje da ljetuje baš u Neumu. Popunjenost kapaciteta je preko 90%, a vikendima je prenoćište skoro nemoguće naći.

Ono što opet treba navesti jeste da je plaža u Neumu krcata, ne pridržavaju se mjera održavanja fizičke distance, tako da boravak na tako krcatoj plaži nije dobar. Ako želite ljetovati, onda nije pametno u ovom trenutku da se odlučujete za najposjećenija mjesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *