Karleuša otkrila istinu o Luni Đogani, pa prozvala njega: Isplivala prava istina o njenom boravku u Zadruzi

Karleuša otkrila istinu o Luni Đogani, pa prozvala njega: Isplivala prava istina o njenom boravku u Zadruzi

Jelena Karleuša otkrila istinu o Luni Đogani, pa prozvala Željka Mitrovića: Jelena Karleuša je neko ko uvijek ima komentar na određene teme. Sama je priznala da nije fan rijalitija, tačnije onoga što oni danas predstavljaju.

Jedna njena izjava na društvenim mrežama se doticala rijalitija i učešća Lune Đogani u istom. Kako možemo da pretpostavimo, ovo je izjava za vrijeme trajanja prvog rijalitija Zadruga. Evo šta je tada Jelena napisala:

Oni koji nisu pratili rijaliti, onda nisu ni upućeni u to da je Luna Đogani tada bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Svjesno je ušla u vezu sa oženjenim muškarcem i zbog toga postala 0mražena kod publike. U isti rijaliti potom ulazi supruga Luninog tada oženjenog dečka Slobodana Radanovića, Kristina Kockar i odnosi pobjedu.

Nakon ove izjave, na društvenim mrežama nisu bile viđene Karleušine izjave o Luni, niti ju je više branila, niti je imala slične komentare. Vjerovatno ni sama Jelena nije toliko bila upućena u to da je mala Luna, uradila takvo nešto što zaista zaslužuje 0sudu, bilo ko da je u pitanju.

Žal0sno je što većina stanovništva gleda rijaltiije u kojima se promoviše nem0ral, u kome su učesnici kriminalci, nark0mani, ljubavnice i pr0s.tituke.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *