Đina Džinović okupila porodicu: Roditeljima saopštila vijesti, Harisu nije svejedno - slošilo mu se (Foto)
Breaking News

Đina Džinović okupila porodicu: Roditeljima saopštila vijesti, Harisu nije svejedno – slošilo mu se (Foto)

U vrtlogu medijske pažnje oko razvoda Harisa i Meline, Đina Džinović lukavo je plijenila poglede javnosti. Nakon razlaza od fudbalera Andreja Đurića i repera Vojaža, naveliko se pričalo o ljubavnom životu Đine Džinović, jer su je mediji dugo povezivali sa obje osobe.

Iako javnost još nije upoznata sa identitetom njenog novog partnera, Đina je Dan zaljubljenih proslavila radosno najavivši uručenje prekrasnog buketa ruža u njihovu porodičnu vilu na Senjaku.

Istovremeno, Đina Džinović je na raznim društvenim mrežama otvoreno objavila nekoliko fotografija, dokazujući redovno prisustvo njenog partnera u njihovoj porodičnoj kući. Jasno je da je imao priliku da upozna njene roditelje, koji su do sada pokazivali poštovanje prema emotivnim izborima svoje ćerke, uzdržavajući se od bilo kakvog mešanja.

Nakon što je uspješno upoznala svog partnera sa svojim roditeljima, Đina je sada spremna postepeno otkrivati ​​svog partnera svojim pratiocima na raznim društvenim mrežama.

Jednom kada čujemo Harrisovu perspektivu, postat će jasno kako njegov dobro poznati temperament i ravnodušnost prema prisutnosti njegove kćeri na društvenim mrežama igraju ulogu u svemu tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *