Lidija Vukičević napravila veliku transformaciju: Nema više crnih kovrdža, totalno promijenila imidž - komentari pljušte (Foto)
Breaking News

Lidija Vukičević napravila veliku transformaciju: Nema više crnih kovrdža, totalno promijenila imidž – komentari pljušte (Foto)

Moramo da kažemo kako je ona od početka svoje karijere prpoznatljiva po svojoj kosi.Lidija je sad au nekim kasnim godinama ali nikada se nije prepustila istim, ona jako puno ulaže u sebe, vodi računa o svom izgledu i njeguje se kako je sama rekla. Lidija kaže da žena mora cijeli život voditi računa o sebi kako ne bi u potpunosti pr0pala.

Ona je neko ko ima jako puno pratioca na društvenim mrežama, jer je iza nje jedna velika i ozbiljna karijera, aktivna je na istim. Svakodnevno objavljuje neke fotografije kao i priče, gdje možete ispratit šta to ona radi u svom privatnom životu. Nedavno je objavila fotografiju koju i sami možete vidjeti ispod ovog teksta, a ljudi su se iznenadili jer je donijela odluku da uništi svoje crne kovrdže koje su bile da kažemo njen ukras. Transformacija koju niko nije očekivao ,pogledajte i sami  očemu pričamo:

Koje je vaše mišljenje na ovu transformaciju da li vam se dopada?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *