Džidža izvadiIa siIikone, pa smršala: Pogledajte kako sada izgleda kćerka Dragana Stojkovića Bosanca - potpuno druga djevojka (Foto)
Breaking News

Džidža izvadiIa siIikone, pa smršala: Pogledajte kako sada izgleda kćerka Dragana Stojkovića Bosanca – potpuno druga djevojka (Foto)

Kada pomenemo kćerku od poznatog čovjeka Bosanca, moramo da kažemo da je nekako od početka karijere bila centar interesovanja medija zbog svog izgleda. Ona je neko ko se sredio za sve pare, kako bi se to u narodu reklo. Jako je brzo stavila velike koičine siIikona u usne, a sada je donijela odluku da to sve izvadi.

Ona je istakla da je na nagovor doktorice isključivo pristala da izvadi siIikone i sada kada vidi kako joj je ljepše bez njih, nije joj jasno zašto ih je ikada i stavljala. Ona kaže da se grudvaju u usni i stvaraju neobičan oblik usne. Pored toga, ona je uspjela da skine sav višak kilograma, a o tome još javno nije pričala, nego se to da primjetiti po fotografijama koje objavljuje, pogledajte i sami kako sada izglda, totalna transformacija, ako se slažete:

Mnogi su hvalili njen izgled, ali i postupak vađenja siIikona i pisali da joj nisu potrebni da je puno ljepša ovako prirodnija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *