Suprugu Anu je držao za rukicu na porođaju, a nije mogao ni sanjati da će mu se pakao desiti - kad je ugledao bebu, radi 0vog ih je zauvijek napustio
Breaking News

Suprugu Anu je držao za rukicu na porođaju, a nije mogao ni sanjati da će mu se pakao desiti – kad je ugledao bebu, radi 0vog ih je zauvijek napustio

Jedna zanimljiva priča, za kratko vrijeme je mnogo aktuelna u svijetu postala, a mnogi su počeli da dijele na društvenim mrežama.

Radi se o čovjeku koji ima porijeklo iz Irana, a zove se Geri Mekfiu i ima 38 godina. On nije mogao ni u najgorim snovima da nasluti da će mu se brak sa njegovom ženom za kratko vrijeme od raja pretvoriti u pakao.

On je sa 36-godišnjom suprugom Anom dobio tri kćerke, vodili su zaista lijep način života.

A osim tri kćerke, jednog dana je Ana saznala da je trudna, ali da čekaju muško dijete. U njihovoj kući je sve ovo obradovalo, a kad je došlo vrijeme da se porodi, kćerke su sa bakom morale kod svoje kuće ostati, a Geri je naravno otišao sa suprugom Anom da se ona porodi.

Lijepu sumu novca je odvojio da bi mogao biti prisutan kad se ona porodi, da je može za ruku držati, ali kad se rodilo dijete, nije sanjao ni u najgorim snovima da će se to desiti.

Tamne puti je bilo dijete, a on je napustio rađaonicu odmah. Kasnije je otišao zauvijek, ostavio je, a ona mu je priznala kako je imao aferu dok je on radio u Americi.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *