47 godina imam, nisam lijepa, nemam figuru neku, ni muža ni djecu nemam - Muškarci su kao životinje, važno im samo napuniti trbuh; morate pročitati priču ove žene, ali...
Breaking News

47 godina imam, nisam lijepa, nemam figuru neku, ni muža ni djecu nemam – Muškarci su kao životinje, važno im samo napuniti trbuh; morate pročitati priču ove žene, ali…

Ova žena je započela svoju priču na taj način da je rekla da nije htjela da se uda, smatra kako su svi muškarci kao životinje koji imaju tendenciju da napune trbuh, da se po kauču prevrnu, nije ju nikad niko zaprosio.

Kazala je kako je ona kćerka jedinka u porodici. Stare roditelje ima, nema braću ni sestre, neke rođake ima, ne komunicira s njima često. Ne želi, u Moskvi živi i radi 15 godina već.

Njen stan je u jednoj prosječnoj stambenoj zgradi, živi u običnom kvartu. Ljuta je inače po prirodi, mnogo cinična, misli da ne može više voljeti, a djecu ne voli.

Roditelje je otišla da posjeti za Novu Godinu u mjesto Arkhangelsk, jednom godišnje ide kući, odlučila je da očisti njihov frižider. Hrpu smrznute hrane je vidjela, pa je spakovala u kutiju kako bi bacila.

Lift je pozvala, a u njemu se nalazio sedmogodišnji dječak. Ona je njega s majkom i još jednom bebom viđala ranije, a on je u njenu kutiju zurio.

Više o tome svemu pročitajte klikom na OVDJE

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *