Pronađite godinu svog rođenja pa saznajte šta ste u tibetanskom horoskopu: Davno pror0čanstvo monaha otkriva sve o svakome
Breaking News

Pronađite godinu svog rođenja pa saznajte šta ste u tibetanskom horoskopu: Davno pror0čanstvo monaha otkriva sve o svakome

U tibetanskoj filozofiji, naša godina rođenja ne samo da utječe na našu osobnost, već nam također daje uvid u naše prethodne živote i kompatibilnost s različitim generacijama.

Redovnici posjeduju urođenu sposobnost očarati one u svojoj prisutnosti svojom živopisnom osobnošću, ostajući otporni na vanjske utjecaje koji bi mogli pokvariti njihov duh i pokazujući izuzetnu pozornost prema drugima.

Žarko sunce posjeduje izvanredne vještine donošenja odluka, poznati su po svojoj nepokolebljivoj pouzdanosti i cijenjenom smislu za humor. Međutim, njihova primarna briga vrti se oko mogućih ograničenja njihove osobne slobode.

Osobe s Mladim Mjesecom posjeduju dualnost karaktera, a kako se spušta tama, njihov žar i živost se pojačavaju, što je kvaliteta kojoj se njihov partner duboko divi. Obično se njihove sretne znamenke sastoje od 11, 23 i 34.

U životu je ključno komunicirati izravno, jasno i precizno, jer ljudi uglavnom ne vole one koji su grubi ili manipulativni prema njima, pogotovo kada osjećaju da ih uvlače u nepotrebnu dramu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *