Naša popularna voditeljka doživjela šok u butiku: Vidjela popust, a onda zagrebala staru cijenu! Ono što je ispod vidjela će vas frapirati -auu
Breaking News

Naša popularna voditeljka doživjela šok u butiku: Vidjela popust, a onda zagrebala staru cijenu! Ono što je ispod vidjela će vas frapirati -auu

U današnjoj raspravi usredotočit ćemo se na voditelja koji je vrlo angažiran na društvenim mrežama i ima vjerne sljedbenike. Često dijeli osobne novosti, no nedavno je podijelila nešto što je svima nama važno – zavaravajuću praksu sniženja cijena u trgovinama pred blagdane. Iako nije otkrila ime butika, željela je skrenuti pozornost na ovaj problem i potaknuti sve da prije kupnje provjere originalnu cijenu artikla.


Vidljivo je da predmetni artikal zapravo nije bio na akciji, iako je trgovina stavila crvenu naljepnicu s istom cijenom iznad originalne cijene. Čini se da se ova prijevarna praksa često događa, budući da su komentatori podijelili svoja iskustva o buticima koji su podigli cijene prije praznika, samo da bi ponudili popust koji na kraju rezultira istom cijenom.

Moramo nažalost da kažemo kako ovo nije prvo iskustvo, ovo smo prenosikli i ranije, dešavalo se. Ljudi vole sniženja pri tom ne razmiljaju o pravoj vrijednosti nekog artikla. Prije kupovine provjerite kakva cijena je ranije tog artikla bila, da vam se ne desi isto što i njoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *