Toniju će poslije ovog prizora srce prepući od tuge: Djeca više ne kriju da su na Draganinoj strani, iznijeli sve detalje - "tata ima ljubavnicu u Njemačkoj.."
Breaking News

Toniju će poslije ovog prizora srce prepući od tuge: Djeca više ne kriju da su na Draganinoj strani, iznijeli sve detalje – “tata ima ljubavnicu u Njemačkoj..”

Kad pomenemo Draganu i Tonija, mišljenje ljudi se uveliko razlikuje, a pravu istinu niti jedno nije za medije još reklo. Dragana je samo rekla kako oni više nisu mogli zajedno iako su dijelili  i dobro i zlo godinama, 24 godine, sve prođe. Kako su svi vidjeli da je sin izbrisao oca sa svih društvenih mreza poeli su da sumnjaju kako su spekulacije da Toni ima godinama ljubavnicu u Njemčakoj kojoj je kupio vilu istinite.

Dragana ima turneju kako znamo koju je nastavila, njen život teče kako vidimo kao d anista nije bilo, da li je to njj jednostavno? Vjerujemo da nije, ali takav je život. Da su djeca na njenoj strani govori činjenica da s njom idu po turneji, bili su u Italiji, pa mamu obradovali izletom. Njen široki osmijeh govori kako je sretna što je mama baš njima, pogledajte sliku koju je objavila na svojim društvenim mrežama:

Šta kažete vi na ovu temu? Pišite u komentarima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *