Ne prestaju nagađanja o Melininom novom partneru: Ne sikirajte se, sa njim je… Našla mlađeg Harisa (Foto)
Breaking News

Ne prestaju nagađanja o Melininom novom partneru: Ne sikirajte se, sa njim je… Našla mlađeg Harisa (Foto)

Uporne glasine oko razvoda Harisa Džinovića i Meline i dalje izazivaju uzbuđenje, što dovodi do brojnih šala na račun pjevačkinih čestih pojavljivanja u medijima. Melinina navodna nevjera s Harisom postala je predmet stalnih spekulacija, što je dodatno pojačalo intrigu oko njenog trenutnog ljubavnog interesovanja. Rasprava koja je u toku dobila je još veći zamah pojavom fotografija na njenom Instagram nalogu, koje su dolile ulje na vatru radoznalosti.

U jednom snimljenom trenutku, Melina je viđena kako stoji pored mladog gospodina, uz prateći natpis koji daje osjećaj sigurnosti: “”Sa  njim je ne sikirajte se.” Na drugoj fotografiji se vidi Melina kako blista od radosti, uz natpis “Našla mlađeg Harisa”.

Nema sumnje da će ove slike i dalje rasplamsati maštu javnosti, iako je identitet Melinog misterioznog saputnika i dalje obavijen velom tajne. Dodatni detalji o Melinom novom partneru, koji je izazvao značajno interesovanje javnosti, biće dostupni u bliskoj budućnosti. Iščekivanje koje okružuje razvoj ovog narativa je opipljivo, jer zadire u neistražene teritorije romantike nakon raskida jednog od najpoznatijih slavnih dua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *