Dragana se osvetila Toniju za proslavu razvoda! Napokon pokazala zube, Bijelić totalno potonuo!
Breaking News

Dragana se osvetila Toniju za proslavu razvoda! Napokon pokazala zube, Bijelić totalno potonuo!

Novom objavom na svom Instagram profilu Dragana Mirković je uspela da napravi popriličnu erupciju i skrene pažnju na sebe na izvanredan način. Nakon duge i trajne veze od 24 godine, poznata pjevačica Dragana Mirković došla je do teške odluke da javno objavi raskid braka sa Tonijem Bijelićem. Iako se formalna objava o njihovom razvodu još čeka, pjevačica je uspjela da zaokupi radoznalost javnosti podijelivši video na svom Instagram nalogu.

Usred trenutnih poteškoća sa kojima se suočava, Dragana sa entuzijazmom otkriva svoj predstojeći datum nastupa u svom muzičkom spotu, odišući svojim entuzijazmom da istraje da prati svoju strast. Posebno, njeno očaravajuće prisustvo i blistav osmijeh bez napora su zaokupili pažnju svih, bez obzira na teškoće koje trenutno trpi.

Tokom svog života i karijere Dragana Mirković je ostala izričita u svojim principima. Čak i suočena sa nedaćama, pevačica je zračila samopouzdanjem blistavim osmijehom dok je nestrpljivo dijelila detalje o svojim predstojećim nastupima. Ovaj zarazni prikaz pozitivnosti i entuzijazma duboko je odjeknuo u bazi njenih vjernih obožavatelja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *