Sa dvije godine majka je sIala u solarijum, proglašena za najljepšu djevojčicu u cijeloj Americi: A pogledajte kako sada izgleda, transformacija je očigledna
Breaking News

Sa dvije godine majka je sIala u solarijum, proglašena za najljepšu djevojčicu u cijeloj Americi: A pogledajte kako sada izgleda, transformacija je očigledna

Svaki roditelj koji ima djevojčicu uvijek voli da je njegovo dijete lijepo i čisto odjeveno, pogotovo kada su djevojke u pitanju, pa nose slatke haljine i odjevne kombinacije u kojima izgledaju kao prave male princeze. Međutim, neki roditelji malo pretjeruju u svemu tome i žele da njihove djevojčice izgledaju kao manekenke ili ih od malih nogu uče da se ponašaju prezrelo za svoje godine. Naime, takvih slučajeva ima najviše u Americi, pa postoje emisije posvećene natjecanjima ljepote između djevojaka, gdje majke često pretjeruju u svemu tome.

Naime, jedna od emisija koja prati djevojke na natjecanjima ljepote postala je vrlo kontroverzna i velik broj ljudi je prosvjedovao protiv takvih stvari, pogotovo jer smo imali priliku vidjeti djevojčice i bebe do 5 godina kako se odijevaju u haljine i odjeću za odrasle, šminkaju ih i neki ih čak šalju u solarij da imaju tamniji ten, što je navodno dodatan plus na natjecanjima.

Za mnoge je to vrlo bizarno i nismo navikli viđati djevojke u takvom stanju, a neki čak misle da je to nasilje nad djecom. Naime, to na njih ostavlja veliki trag, a jedan od primjera je Edin Wood, koji je nekoliko puta bio pobjednik na takvim natjecanjima.

Edin sada ima 15 godina i povremeno se bavi modelingom i modelingom, a ispričala je sve što je proživjela kao djevojčica. Majka ju je od druge godine vodila na natjecanja, neprestano je šminkala i pospremala i vodila u solarij. Uz to, hranu je birala prema kalorijama kako nikada ne bi pojela višak, a energetske je napitke kupovala kako bi uvijek bila sretna i dobro raspoložena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *