Brena na sve spremna da sačuva ugled! Nakon teksta o orgijama na slavi, unajmila botove pa se preračunala: Onda uslijedila osveta!
Breaking News

Brena na sve spremna da sačuva ugled! Nakon teksta o orgijama na slavi, unajmila botove pa se preračunala: Onda uslijedila osveta!

Izvanredna karijera Lepe Brene izdvaja se među rietkim pjevačicama koje su postigle veliki uspjeh, uglavnom zbog njene izuzetne sposobnosti da ostane nezainteresovana za pisani sadržaj, čak i kada sadrži negativne komentare. Brena se suočila s kritikama na društvenim mrežama u novembru prošle godine kada je njena proslava, nazvana “orgija”, doživjela značajne naslove.

Nekoliko ljudi je izrazilo svoje nezadovoljstvo Breninim izborom da pozove patrijarha Porfirija na njenu komemoraciju Svetog Arhanđela Mihaila. Nakon toga je nastavila da se bavi živim plesom i pjevanjem sa svojim gostima do kasno u noć.

Nakon toga se dogodio jedan intrigantan fenomen. Niotkuda, mnoštvo pozitivnih komentara na račun porodice Živojinović počelo je da preplavi komentare tekstova na raznim platformama i društvenim mrežama. To je trajalo neko vrijeme dok nam jedan pouzdani insajder nije otkrio da se, zapravo, radi o pažljivo orkestriranoj plaćenoj kampanji.

Prepoznajući potrebu za posebnim vještinama u ovoj oblasti, Brena je upućena u cijenjenu agenciju. Bez odlaganja, odmah se obratila agenciji i sklopila partnerski odnos. Kao dio njihovog dogovora, sarađivali su na stvaranju pozitivnih komentara koji će biti objavljeni uz članke s Brenom i njenom porodicom. Za njihov trud, Brena je agenciji nadoknadila iznos od 5.000 eura.

Nažalost, partnerstvo je naglo prekinuto kada je Lepa Brena iznenađujuće raskinula ugovor samo mjesec dana nakon pokretanja. Prilikom potpisivanja dokumenta jasno je naznačeno da suma od 5.000 evra predstavlja rok od mesec dana. Brena je svojevoljno stavila svoj potpis na to. Međutim, krajem mjeseca agencija je neočekivano izdala račun za plaćanje, zbog čega je Brena došla direktoru i izrazila nezadovoljstvo dogovorenim uslovima.

Ona je, kaže naš izvor, prvobitno prenijela svoje razumevanje činjenice da je riječ o sumi za period od tri meseca. Međutim, nakon određenog vremena, ponovo se javila i priznala da je nakon detaljnog pregleda ugovora shvatila svoju grešku. Ona je priznala da nije znala da će mjesečna uplata iznositi 5.000 eura. Upravo zbog toga je preuzela na sebe jednostrano raskid ugovora.

Ovo je bio izvor velike nevolje za agenciju kada je shvatila da su njihovi napori i resursi bili posvećeni pomoći Breni. Njihova prvobitna namjera bila je da se svim srcem posvete projektu, ali su umjesto toga namjerno donijeli odluku da ga sabotiraju.

U nastojanju da se naruši njen ugled, pokrenuta je ciljana kampanja. Umjesto da ističu Brenine pozitivne atribute, počeli su širiti nepovoljne detalje i o Breni i o Živojinovićima na brojnim internet platformama. Naš pouzdan izvor potvrdio je da ova zlonamjerna kampanja traje već mjesec dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *