Toni molio Draganu da povuče zahtjev za razvod: Evo šta se desilo nakon što je Bijelić došao u dvorac i šta mu je rekla folk zvijezda
Breaking News

Toni molio Draganu da povuče zahtjev za razvod: Evo šta se desilo nakon što je Bijelić došao u dvorac i šta mu je rekla folk zvijezda

Nakon perioda od 24 godine, Dragana Mirković je nedavno objavila odluku da raskine brak. Dragana je u zvaničnom saopštenju otkrila da ona i preduzetnik Toni Bijelić već tri godine žive samostalno.

Samo dva dana ranije, Toni je na Instagramu dokumentovao svoj dolazak u dvorac Ebenfurt, koji se nalazi u blizini Beča, gde je Dragana boravila. Poverljivi izvor otkrio je da je Toni donio odluku da se vrati u porodičnu rezidenciju sa namjerom da se pomiri sa Draganom. Prema izvoru, on je iskreno molio pjevačicu da odustane od namjere da se razvede, obećavajući da će se podvrgnuti ličnom preobražaju i marljivo nastojati da vrati pređašnje stanje harmonije.

Iako se folk zvijezda iskreno trudila da se pomiri, istakla je dugogodišnju toleranciju i trud koji je uložila u spašavanje braka. Sada kada je to okončala, ostaje nepokolebljiva u svojoj odluci i odlučno odbija mogućnost pomirenja.

Tokom njihove rasprave, jasno je dala do znanja Toniju da, uprkos preprekama na koje su naišli, nije imala animozitet ili ogorčenost prema njemu. Njen glavni cilj bio je uspostaviti zdrav i konstruktivan odnos za dobrobit njihove djece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *