Mirjana Antonović nije bila jedina, isplivalo sve: Miroslav Ilić varao ženu sa poznatom voditeljkom, sve se saznalo!
Breaking News

Mirjana Antonović nije bila jedina, isplivalo sve: Miroslav Ilić varao ženu sa poznatom voditeljkom, sve se saznalo!

U novije vreme, kad god se pomene ime Miroslav Ilić, pažnja se uvijek skreće na njegovu vezu sa Mirjanom Antonović. Fokus medija na odnosu Miroslava Ilića i Mirjane Antonović pojačan je zbog sudskog postupka za utvrđivanje očinstva, koji je privukao veliku pažnju.

S obzirom da nisam stručnjak za medicinu, ne mogu definitivno reći da li je Devin u biološkom srodstvu sa Miroslavom Ilićem. Moje stručne oblasti su nekretnine i ugostiteljstvo, gde sam imao privilegiju da radim sa poznatim ličnostima kao što su Ceca i Miroslav. U svojoj oblasti, imao sam cijenjenu ulogu top menadžera u tom određenom vremenskom periodu. Ovo su detalji koje je otkrio Vlada Perović, bivši suprug Lepe Lukić.

Osim što je posedovao opsežno poznavanje popularnih događaja koji su se odigrali 1980-ih, slavni menadžer je takođe posjedovao snažnu sposobnost da otkrije prave intrige. Početkom osamdesetih, umjesto Mire, Miroslav se pridružio Suzani Mančić u mom lokalu. Desilo se to dok je Miroslav izvodio koncert sa Lepom Brenom.

Suzana Mančić je na stranicama svoje autobiografije priznala svoju strastvenu romantičnu vezu sa pjevačem koji je bio oženjen. Međutim, kada se novinarka suočila sa tvrdnjama Vlade Perovića, ona je žestoko odbila da potvrdi njegove navode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *