Toni se vratio u dvorac, djeca hitno reagovala! Odluka je neopoziva - on tu ništa ne može..
Breaking News

Toni se vratio u dvorac, djeca hitno reagovala! Odluka je neopoziva – on tu ništa ne može..

Ponovno pojavljivanje Tonija Bijelića u dvorcu izazvalo je veliku buru u domaćim medijima. Namjere njegova posjeta domovini još uvijek su obavijene velom tajne, ostavljajući javnost u neizvjesnosti. Prema pisanju medija, Toni se preselio u Njemačku, čime je započeo novo poglavlje svog života s novom partnericom. U međuvremenu, Dragana je odlučila ostati u dvorcu, izabravši za sebe drugačiji put.

Djeca Dragane Mirković i Tonija Bijelića hrabro su napustili svoju obiteljsku rezidenciju u potrazi za neovisnošću, donoseći odlučnu odluku koja je nepovratna. Prema medijskim izvorima, objavljeno je da se Manuela i Marko vraćaju u dvorac kako bi pomogli svojoj majci u ovim izazovnim vremenima. Marko je, u znak podrške javnosti, poduzeo korak i uklonio svog oca s njegovih naloga na društvenim mrežama. Nasuprot tome, Manuela, iako je odlučila da neće javno iznositi svoj stav, i dalje je svim srcem uz Draganu.

Prošlo je sedam dana otkako je Dragana Mirković objavila da se razvodi od Tonija, a mi vas podsjećamo na nedavni događaj. “Nažalost, moram objaviti svečanu vijest o svojoj namjeri pokretanja brakorazvodne parnice. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *