Želi pomirenje sa Draganom! Toni Bijelić upao u dvorac: Sad je sve jasno, pojavio se i snimak (Video)
Breaking News

Želi pomirenje sa Draganom! Toni Bijelić upao u dvorac: Sad je sve jasno, pojavio se i snimak (Video)

Posljednjih dana razvod Tonija Bijelića i Dragane Mirković izazvao je popriličnu pomutnju u javnosti. Prisustvo Tonijevog ljubavnika o kojem se pričalo ostaje neizvjesno, podstičući stalne spekulacije i rasprave.

Otkrilo se da je Dragana odlučila da ostane u dvorcu, preuzimajući odgovornost za brigu o djeci, dok je Toni, vođen novopronađenom ljubavlju, potražio utočište u Njemačkoj. U mnoštvu narativa koji se odvijaju u nastavku, Toni Bijelić se sinoć iznenada pojavio u rezidenciji porodice Ebenfurth.

Ispred velelepnog zdanja pjevačičin uskoro bivši suprug snimio je kratak video. Evidentno je da nije prišao kao tipičan turista, jer je odabrao kasne noćne sate kada su posjetioci rijetki.

Naše iznenađenje je bilo opipljivo dok smo gledali Tonyja kako sjedi u vozilu, samo da bismo se zaprepastili velikim ulazom ogromnih vrata koja su se otvorila. Uvrštavanje muzike, posebno čuvenog soundtracka iz filma Kum, biznismen u video, dodatno je povećalo našu konfuziju.

Prava namjera iza Tonijeve posjete ostaje neotkrivena, da li je to bila da podijeli vijest o njegovom povratku u svoju skupštinu ili jednostavno da posjeti Draganu i djecu. Bilo je mnogo spekulacija oko Draganinog boravka i njenog odgovora na neočekivanu posetu, što je dovelo do pitanja da li je ona uopšte bila prisutna kod kuće u tom periodu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *