Prvo javno oglašavanje Draganinog sina nakon saznanja o razvodu: On je odavno odabrao stranu (Foto)
Breaking News

Prvo javno oglašavanje Draganinog sina nakon saznanja o razvodu: On je odavno odabrao stranu (Foto)

Iako nije poznat po tome što je aktivan na društvenim mrežama, sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića napravio je izuzetak jutro nakon što je vijest o razvodu njegovih roditelja izašla u javnost podijelivši objavu.

U ovim teškim vremenima, evidentno je da se djeca Dragane Mirković suočavaju sa sopstvenim izazovima dok se kreću životom zajedno sa svojom odanom majkom, koja je nesebično odlučila da svoju dobrobit stavi kao prioritet nad sopstvenim profesionalnim težnjama. Nema sumnje da je razvod Dragane i Tonija duboko uticao na sve, primoravajući ih da se suoče sa izazovnom odlukom da odrede pravac i lokaciju svojih budućih puteva.

S obzirom na okolnosti u kojima se njihov otac preselio u Njemačku da bude sa novom djevojkom, bilo je prirodno da su ćerka i sin Dragane Mirković izabrali da žive sa majkom u velikom dvorcu.

Rašireno je mišljenje da bi, ako bi odabrala jedan od stanova u Austriji, to ponudilo utjehu pjevačici koja je donijela tešku odluku da raskine brak. Ipak, i dalje se postavlja pitanje: kako se Dragana snalazi u ovim okolnostima?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *