Ni Beograd ni Istanbul: Evo gde je i sa kim Duško Tošić provodi vrijeme, lokacija će vas iznenaditi (Foto)
Breaking News

Ni Beograd ni Istanbul: Evo gde je i sa kim Duško Tošić provodi vrijeme, lokacija će vas iznenaditi (Foto)

Duško Tošić, nakon povlačenja iz profesionalnog fudbala, krenuo je novim putem kao sportski menadžer, penjući se na ljestvici uspjeha. Zato je veliku pažnju izazvala vijest o odlasku Duška Tošića iz Srbije. Uprkos tome što suprug Jelene Karleuše živi u porodičnoj vili na Dedinju, on je često odsutan zbog redovnih službenih putovanja.

Samo da znate, kad god Duško Tošić napusti Srbiju, ima tendenciju da završi u Istanbulu. Međutim, Duško trenutno nije ni u Beogradu ni u Istanbulu. Umjesto toga, uživa u društvu svojih kolega sportista u Beču. U društvu prijatelja i kolega sa tribina je pratio utakmicu između Austrije i Turske, a lice mu je krasio trajni osmijeh koji je odražavao brojna profesionalna postignuća i pobjede.

Domaći mediji se često fokusiraju na Duška Tošića i Jelenu Karleušu, što je zapažanje vrijedno pomena. Dok Duško odlučuje da ne komentariše njihov bračni status, Jelena je poznata po iskrenim razgovorima o njihovoj vezi. Otvoreno priznaje da se boji biti sama kod kuće s njim, aktivno pokušavajući izbjeći takve okolnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *