Djevojka Lazara Ristovskog podijelila trenutak najveće sreće: Vrijedilo je, hvala ti, živote (Foto)
Breaking News

Djevojka Lazara Ristovskog podijelila trenutak najveće sreće: Vrijedilo je, hvala ti, živote (Foto)

U javnosti se digla velika pometnja kada se saznalo za romansu Lazara Ristovskog i Anice Lazić. Uslijedila su brojna pitanja, a jedno se izdvojilo među ostalima: Kako mlada žena uspijeva u vezi sa prosperitetnim muškarcem koji ima sinove njenih godina?

U početku se spekulisalo da je njihova veza samo prolazna zabava, trenutni predah. Međutim, naklonost Lazara Ristovskog i Anice Lazić pokazala je njenu otpornost, nepokolebljivost i utemeljenost u  vrijednostima.

Očigledno je da bi se mudra osoba, koja ima respektabilnu poziciju i bogato životno iskustvo, suzdržala od hvalisanja nečim na društvenim mrežama osim ako ne gaji istinski optimizam za budućnost. Njegovi bliski saradnici opisuju ga kao izuzetno ekscentričnog, što je ilustrovano njegovom odlukom da svoju devojku ubaci u predstavu The Dressed Up Team, uprkos njenom nedostatku pripreme za ulogu.

Pored njega, Anicina popularnost je nastavila da raste kako su se mediji sve više fokusirali na nju, što je dovelo do stvaranja novih poslovnih partnerstava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *