Cijela historija bolesti Kate Middleton: Prije raka imala je niz drugih oboljenja, mnogi sumnjaju jednu stvar
Breaking News

Cijela historija bolesti Kate Middleton: Prije raka imala je niz drugih oboljenja, mnogi sumnjaju jednu stvar

Prije borbe s rakom, Kejt Midlton imala je značajno medicinsko iskustvo sa nekoliko drugih bolesti. Nakon zakazane operacije abdomena u januaru, Kate Middleton se vratila u Windsor na period oporavka. Međutim, medicinski stručnjaci koji su vršili postoperativne preglede došli su do neočekivanog otkrića: prisutnost neidentifikovanog oblika raka.

Ožiljak od 8 centimetara na glavi

Tokom privatne gala večere održane u Clarence House-u 2011. godine, Kate je sklopila vlastitu kraljevsku vjeridbu. Posmatrači na događaju primetili su ožiljak od 8 cm na njenoj lijevoj strani glave. Ovaj ožiljak ima svoje porijeklo u njenim ranim godinama.

Prisustvo ožiljka na njenom tijelu potvrđeno je kao rezultat hirurške intervencije koja se dogodila u njenim ranim godinama. U zvaničnom saopštenju se izričito navodi da ožiljak ukazuje na operaciju u detinjstvu, a ističe se da će specifičnosti zahvata ostati neotkrivene.

Jutarnje mučnine

Tokom trudnoće sa Džordžom 2013. godine, princeza je doživela teške jutarnje mučnine, zbog kojih je tri dana bila u bolnici. Kako bi dobila potrebnu medicinsku pomoć, primljena je u prestižnu privatnu bolnicu koja više od jednog vijeka služi za potrebe kraljevske porodice. Tokom trudnoće sa Charlotte i Louisom, imala je česte epizode ​​povraćanja. Međutim, uspješno je ublažila svoje simptome prakticiranjem meditacije i korištenjem tehnika dubokog disanja, kasnije je otkrila.

Operacija abdomena

Tokom januara, princeza je podvrgnuta velikoj operaciji abdomena i ostala je u bolnici četrnaest dana. Nakon što je primljena u medicinsku ustanovu u Maryleboneu u Londonu, kasnije je otpuštena i mogla se vratiti u Windsor, gdje je njena porodica pružala stalnu podršku i pomoć tokom njenog procesa liječenja. Interes javnosti je porastao kada se povukla iz javnosti, što je rezultiralo naletom internetskih aktivnosti i pojavom teorija zavjere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *