Majka Seke Aleksić podigIa buru svojim izgledom: Niko ne vjeruje da joj je 0va žena majka - bit će vam jasno zašto nikad ne priča o njoj (Foto)
Breaking News

Majka Seke Aleksić podigIa buru svojim izgledom: Niko ne vjeruje da joj je 0va žena majka – bit će vam jasno zašto nikad ne priča o njoj (Foto)

Kako stvari stoje Seki Aleksić su se ostvarile sve životne želje, njena karijera je dugo godina unazad  na samom vrhuncu, pored toga ima jako lijep brak, lijepa primanja, a sada ima i dva sina koja su joj najveće blago. Da je ona stvarno sada najsretnija  žena vidi se i po njenom fizičkom izgledu, jer nije izgledala nikada bolje nego što sada izgleda, slažu se široke narodne mase.

Seka se potpuno povukla iz javnog svijeta, što je svi razumiju. Ona je rekla da nikada neće odustati od pjevanja i muzičke karijere, ali da će sada biti u potpunosti posvećena svojoj porodici jer je dosta radila. Ona svakodevno objavljuje porodične slike.

Svi znamo da je njena majka Ibrima njoj jako pomogla sa djecom, kada se rodio prvi sin pa i drugi. U više navrata je ona istakla kako ima savršeno dobru majku ,ali kada vidite sada kako je ona dobra, bit će vam jasno zašto Seka ne priča o njoj, jer je dovoljno ne može nahvaliti:

Mnogi su pohvalili njen izgled i rekli kako Seka liči na majku zapravo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *