0vo je Topalkova kćerka prije pIastičnih 0peracija: Samo čekajte da vidite lice Aleksandre Prijović i ostalih kolegica sa estrade - komentari pIjušte, ne liče na sebe
Breaking News

0vo je Topalkova kćerka prije pIastičnih 0peracija: Samo čekajte da vidite lice Aleksandre Prijović i ostalih kolegica sa estrade – komentari pIjušte, ne liče na sebe

Kada su plastične 0’peracije u pitanju, svi smo mi odavno svijesni da je skoro svaka pjevačcia sa domaće estradne scene uradila bar nešto na sebi kako bi poboljšala svoj izgled. Jednom prilikom je Jelena Karleuša rekla kako joj nije jasno, zašto se ljudi toliko zanimaju za njihove pIastične operacije, jer kako kaže, one moraju d aulažu u svoj izgled, jer izgledom i glasom postiću uspjeh, što je i u pravu.

Imali smo prilike do sada da vidimo mnogo puta neke slike pjevačcia bez šminek, bez fotošopa i ostalih stvari, imali smo prilike da vidimo i neke pjevačice prije i poslije 0peracija, jer postoje brojne stranice na društvneim mrežama koje objavljuju upravo te slike. Danas vam donosimo isto takav niz fotografija, ali sa jako starijim slikama koje do sada možda nikada vidjeli.

Kao što vidite iznad teksta se nalazi Severina, Prijovićka, Karleuša i brojne druge kolegice koje su sada prelijepe, a nekada to nisu bile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *