Navodna ljubavnica princa Williama prekinula šutnju! Evo šta je poručila... Najveći skandal trese kraljevsku porodicu (Foto)
Breaking News

Navodna ljubavnica princa Williama prekinula šutnju! Evo šta je poručila… Najveći skandal trese kraljevsku porodicu (Foto)

Sarah Rose Hanbury (40) jasno je dala do znanja da želi da bude isključena iz ljubavnog trougla u kojem su princ William i Kate Middleton. Usred stalnih spekulacija o njenoj vezi s princom Williamom o kojoj se pričalo, Kate je nedavno viđena kako učestvuje u šoping ekskurziji zajedno sa svojim supružnikom, što je navelo Sarah Rose Hanbury da se javi i otvoreno razgovara o tome.

U nastojanju da se distancira od ljubavnog trougla između princa Williama i Kate Middleton o kojem se pričalo, Sarah Rose (40) je preko svojih pravnih zastupnika jasno stavila do znanja da su priče koje kruže potpuno neistinite. Nije bilo nikakvih priznanja od nje u vezi navoda o njenom povlačenju iz javnog života u svjetlu otkrića intimne veze između Sare Rose i princa.

Postavlja se pitanje: kakvu je ulogu Sarah Rose igrala u cjelokupnom narativu? Nije bilo službene komunikacije iz Kensingtonske palače o navodnim vanbračnim vezama. Hanbury ima dugogodišnju vezu sa kraljevskom porodicom, budući da je prisustvovao vjenčanju Williama i Kejt 2011. i sahrani princa Filipa 2021. godine. Pored dosadašnjeg zanimanja manekenke, udala se za Davida Cholmondeleya 2011. godine. Njihova zajednica je bila 2009. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *