Marija Šerifović napušta Zvezde Granda! Tek kad vidite koja pjevačica će je zamijeniti u žiriju (Foto)
Breaking News

Marija Šerifović napušta Zvezde Granda! Tek kad vidite koja pjevačica će je zamijeniti u žiriju (Foto)

Marija Šerifović je na određeno vreme odlučila da privremeno podnese ostavku na mjesto stalne članice žirija “Zvezda Granda”, a njenu ulogu trebalo bi da preuzme mlaada kolegica. Zbog prethodnih ličnih obaveza, Marija Šerifović neće moći da učestvuje u snimanju jedne od emisija “Zvezda Granda”. Zato je na njeno mjesto došla Sanja Vučić, još jedna talentovana pevačica.

Novinarska ekipa je iskoristila priliku da se upusti u razgovor sa bivšim članom renomiranog benda “Hurricane”. Tokom ovog intervjua, ona neustrašivo dijeli svoja razmišljanja o izazovnoj odgovornosti popuniti cipele superzvijezde poput Marije, nudeći nepristrasnu perspektivu.

Iako je prepoznala poteškoću da uđe u Matijino mjesto, jasno je dala do znanja da je odlučna ponuditi svoju jedinstvenu perspektivu. Ono što ju je posebno oduševilo je prilika da bude dio jedinstvene emisije. Osim toga, obavijestila je da će se Marija uskoro vratiti i rekla da je bila u komunikaciji sa pobjednicom Evrovizije, tražeći njenu pomoć.

Nakon razgovora sa Marijom, predstavila mi je zbirku svojih želja koje je željela da ocijenim u smislu naše kompatibilnosti u razmišljanju i odsustva bilo kakvih sukoba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *