On ima 190 kilograma, a ona samo 50! Jede na svaka dva sata, svi ih pitaju kako im izgleda intimni odnos, a odgovor ostavio bez riječi
Breaking News

On ima 190 kilograma, a ona samo 50! Jede na svaka dva sata, svi ih pitaju kako im izgleda intimni odnos, a odgovor ostavio bez riječi

Haffor Julius Bjornson, 34-godišnjak koji je visok 206 centimetara i težak oko 193 kilograma, u društvu je supruge Kelsey Henson, 33-godišnje fitnes instruktorice koja je visoka samo 158 centimetara i dosta je ispod njenih širokih ramena.

Što se težine tiče, ona je nevjerovatnih 140 kilograma manja od svog supruga. Kada udruže snage, čine neodoljiv par, posebno zbog Hafthurovog portretiranja “Planine” u nadaleko hvaljenoj seriji “Igra prijestolja”. Gdje god da odu, njihovo prisustvo nikada ne prestaje da očara publiku.

Izuzetna razlika u visini i masi između ove dvije osobe čini ih parom bez premca. Od njihovog braka 2018. godine, njihova zajednica nastavlja da osvaja gledaoce svojim upadljivo drugačijim fizičkim izgledom.

Često posmatrači duhovito komentarišu ženinu sličnost sa muškim djetetom i izražavaju radoznalost o zamršenostima njihovih intimnih susreta, razmišljajući kako se snalaze u činu vođenja ljubavi. Na to pitanje, Planina je radoznalim saputnicima sa osmijehom odgovorio: “Ona je uvijek gore”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *