“Matore žene žele da budu djevojke, a koža na vratu im visi.." Stoja nije štediIa riječi kada su njene koleginice u pitanju: ZatresIa estradu
Breaking News

“Matore žene žele da budu djevojke, a koža na vratu im visi..” Stoja nije štediIa riječi kada su njene koleginice u pitanju: ZatresIa estradu

Stoja je gdinama na estradi, svi znamo da je ona imala promjene uz svom izgledu koje su išle iz krajnosti u krajnost. Od krate do duge kose, plave boje do crne i slično. Kada je njen fizički izgled u pitanju jako puno je varirala u kilaži, a kada su sada počele priče da se opet ugojila puna, ona je rekla nekoliko rečenica i dobila veliku podršku ljudi:

Stvarno ne znam šta ljudi očekuju od mene, ja sam samo čovjek koji nekad jede više, koji nekad trenira i vodi računa o sbei a nekad nema živaca zato. Ja sam žena u godinama nekim gdje ne želim da brojim kalorije, meni su više nejasne ove moje kolegice koje kada omatore žele da izgledaju kao djevojke, pa se jadne Iome samo da nemaj ucelulit i višak kilograma.

Meni je bitno da ja sebe voli i da sam sretna, a svi nek pričaju šta žele, da sam debeIa ili nisam ,moja stvar. – rekla je Stoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *