Kosta Kecmanović ovaj paket dobija jednom nedjeljno! Otkriveno šta je u njemu...
Breaking News

Kosta Kecmanović ovaj paket dobija jednom nedjeljno! Otkriveno šta je u njemu…

Miljana Kecmanović osigurava da paket bude dostavljen u zdravstvenu ustanovu u kojoj se trenutno nalazi njen sin, koji je počinio užasan zločin. Zbog sudskog postupka koji je u toku i zabrinutosti za potencijalni uticaj, majci počinioca, Kosti Kecmanoviću, zabranjeno je uspostavljanje bilo kakvog oblika komunikacije sa sinom.

Uprkos tome što je umiešan u slučaj koji uključuje njegove roditelje, Kosta ne može da komunicira s njima. S druge strane, Miljana uporno svake sedmice šalje paket na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu.  Njegova majka ostaje čvrsta u svojoj posvećenosti njegovom obrazovanju, što je primjer njene dosljedne akcije slanja paketa školskih udžbenika svake sedmice.

Bez izuzetka, Kosta se raduje isporuci značajnog paketa svake sedmice. Zatvoren unutra, sigurno će otkriti kompilaciju knjiga pažljivo sastavljenih da zadovolje njegove jedinstvene obrazovne zahtjeve. Posvećena njegovom trijumfu u onlajn obrazovanju, Miljana, njegov nepokolebljivi zagovornik, ide iznad i dalje da mu pruži sve alate koji su mu potrebni za uspjeh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *