Tijelo vam smrdi jer ne jedete ove 4 namirnice! Ako ih jedete, mirisat ćete na ruže (Foto)
Breaking News

Tijelo vam smrdi jer ne jedete ove 4 namirnice! Ako ih jedete, mirisat ćete na ruže (Foto)

Jogurt vs mlijeko

Jogurt, sa svojim aktivnim kulturama, efikasno smanjuje prisustvo sulfitnih spojeva koji uzrokuju neugodne mirise. Osim toga, ugradnja vitamina D u jogurt pomaže u borbi protiv oralnih bakterija, što dovodi do smanjenja halitoze. Nasuprot tome, mlijeko sadrži holin, spoj koji može doprinijeti neželjenom mirisu tijela.

Biljni čaj vs kafa

Biljni čaj je fantastičan izbor zbog visoke koncentracije antioksidansa, koji mogu biti izuzetno korisni za organizam. Detoksikacijom sistema pojedinci mogu značajno poboljšati svoj prirodni miris. S druge strane, konzumiranje kafe ili bilo kojeg napitka koji sadrži kofein može dovesti do neželjene arome.

Jabuka vs karfiol

Prirodne sposobnosti čišćenja jabuka čine ih efikasnim u borbi protiv lošeg zadaha. S druge strane, karfiol sadrži holin, nutrijent koji se može uporediti sa vitaminom B, koji ima potencijal da izazove tjelesni miris.

Kardamom i cimet vs bijeli luk i luk

Upotreba kardamoma i cimeta ne samo da dodaje ukus jelima, već daje i prekrasnu i trajnu aromu koja poboljšava vašu ukupnu privlačnost. Nasuprot tome, spojevi sumpora koji se nalaze u bijelom luku i luku se metaboliziraju i izlučuju kroz tjelesne žlijezde znojnice, što dovodi do nepoželjnog tjelesnog mirisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *