Cijeli Balkan pIače od smijeha zbog 0ve fotografije: Kada vidite donji dio sve će vam biti jasno - šta joj je bilo u glavi da 0vo uradi (Foto)
Breaking News

Cijeli Balkan pIače od smijeha zbog 0ve fotografije: Kada vidite donji dio sve će vam biti jasno – šta joj je bilo u glavi da 0vo uradi (Foto)

Moramo da kazemo kako postoje neke fotografije koje se društvenim mrezama prošire brzinom svijetlosti. Naime, danas kada su mladi opsjednuti telefonima, nekako vidimo da oni slikaju i postavljaju na društvene rmeze sve što je neobično, morate dobro voditi računa šta i gdje radite, jer vjerujemo da vam ne bi bilo prijatno da svi mediji počnu da pisu o vama, kao što psu o ovoj djevojci, naravno, njen identitet je sačuvan, to se ne dovodi u pitanje, ali ona sebe prepoznaje po svim novinama.

Ona je otišla na svadbu u visokim potpeticama, ne sluteci da se tu stoji na jednom dijelu gdje je travlnjak, bilo je puno trave i oni su poredali stolove na to mjesto. Djevojci su očigledno propadale štikle ,pa je ona došla na ideju da postavi dasku za rezanje mesa na pod i da stane na nju, napravila je sebi malu platformu, a to su svi slikali. Cijeli BaIkan se smije ovoj fotografiji:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *