Svi su joj se smijali zbog opšteg znanja! Mimi Oro izvadila silikone, promijenila lični opis i šokirala novim izgledom (Foto)
Breaking News

Svi su joj se smijali zbog opšteg znanja! Mimi Oro izvadila silikone, promijenila lični opis i šokirala novim izgledom (Foto)

Nekada je Milica Živanović, poznata i kao Mimi Oro, svojim izuzetnim odzivima plijenila pažnju javnosti u veoma popularnom kvizu, ostavivši značajan uticaj na javnoj sceni. U tom vremenskom periodu, njeno ograničeno razumijevanje trajanja rata, njeno pogrešno prepoznavanje himne i boja zastave, te njen šarmantan pogrešan izgovor “oro” umjesto “orao” doprinijeli su tome da joj je dat taj nadimak.

Pod utjecajem svog dečka, prije nekoliko godina donijela je odluku koja joj je promijenila život da ukloni svoja silikonska poboljšanja i prihvati svoj prirodni izgled, koji je ranije karakterizirala izrazito umjetna estetika.

Nakon kontraverzi oko trivijalnog takmičenja, istrajala je na angažmanu u rijalitiju Parovi, gdje nije stekla širu slavu, ali je vješto izbjegavala uplitanje u razne kontroverze. Primjetno je da je njen fizički izgled doživeo značajnu promjenu, jer je odlučila da smanji veličinu usana i promijeni boju kose. Promjene na Miminim grudima, licu i usnama su nesporne, iako sada može izgledati kao obična djevojka.


Mimi Oro je na svojoj Instagram platformi ponosno objavila da je nedavno uspjela osigurati poziciju revizora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *