Kako ćeš da objasniš sinu da ima samo mamu? Marija Šerifović dala odgovor i začepila usta kritičarima!
Breaking News

Kako ćeš da objasniš sinu da ima samo mamu? Marija Šerifović dala odgovor i začepila usta kritičarima!

Od trenutka kada je ušao u svijet, javnost je oduševio sin Marije Šerifović. Mariov dolazak je omogućen uz pomoć surogat majke u Sjedinjenim Državama. Majčinstvo pop zvijezde blista dok stalno dijeli svoja svakodnevna iskustva sa svojom bebom na platformama društvenih medija. Otkako je dječak ušao u njen život, sve oko nje doživjelo je izuzetnu i nesumnjivo pozitivnu transformaciju, a od sina se odvaja tek kada to postane prijeko potrebno.

Marija je priznala da je njeno novo postojanje, puno promijenjenih prioriteta i naklonosti prema drugima, donijelo mnoge individualne prepreke. Ipak, naglasila je da se suzdržava od izražavanja nezadovoljstva i da uživa u svakom trenutku. Štaviše, dala je svoje mišljenje o Mariovom potencijalnom prihvatanju njegovog nekonvencionalnog odgoja i spekulisala o njegovim mogućim reakcijama na to.

“Kada za to dođe vrijeme, daću sve od sebe kako bih ga pripremila na sve okolnosti. Čvrsto vjerujem da je stvaranje okruženja bogatog stimulacijom najvažnije u poticanju razvoja svakog djeteta.”

Maria je bila dobro pripremljena sa svojim odgovorom na pitanje o poteškoćama biti samohrana majka u današnje vrijeme, uključujući dodatni izazov neželjenih savjeta i preporuka nepoznatih osoba na platformama društvenih medija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *