Haris Džinović nikom nije rekao da ide na operaciju! Zahvat bio veoma težak, ali...
Breaking News

Haris Džinović nikom nije rekao da ide na operaciju! Zahvat bio veoma težak, ali…

Poznati pevač je ranije govorio o svojoj intuiciji koja mu omogućava da detektuje bilo kakve neobične pojave u svom tijelu i navodi ga da odmah potraži medicinsku pomoć, bez obzira da li osjeća bol ili ne. Značaj ove prognoze bio je nemjerljiv tokom godina i bio je ključan u vođenju hirurškog procesa. Haris Džinović je po savjetu ljekara hitno operisan u privatnoj klinici u Beogradu.

Nakon detaljnog pregleda, medicinski stručnjaci su mu dijagnosticirali artritis i hirurški ugradili sintetičke zglobove kuka. Sljedeći mjeseci su bili obilježeni strašnim bolovima u kukovima i donjem dijelu leđa. Međutim, rutinski pregled je pokazao da je težina njegovog stanja daleko nadmašila početna očekivanja.

Tokom redovnog pregleda, pjevač je neočekivano obaveštena o neophodnosti operacije uklanjanja žučne kese. Iako nije imao naznaka zdravstvenih problema, bio je iznenađen kada je primio ovu vijest.

“Nakon implementacije proaktivnih strategija za predviđanje i rješavanje potencijalnih zdravstvenih problema, stekao sam dubok osjećaj sigurnosti. Po savjetu mog doktora, obavio sam rutinski pregled i nakon konsultacija sa još tri specijalista, zajednički smo utvrdili da je operacija optimalan način djelovanja.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *