Prijovićka progovorila o trudnoći! Sa Filipom ima sina, a sad otkrila i pol djeteta koji priželjkuje
Breaking News

Prijovićka progovorila o trudnoći! Sa Filipom ima sina, a sad otkrila i pol djeteta koji priželjkuje

Izražavajući želju za novim susretom u drugoj državi, Aleksandra Prijović željno iščekuje novo iskustvo. Gostujući pored Svetlane Ražnatović, Aleksandra Prijović je otvoreno podijelila želju da ponovo zatrudni, sa potajnom čežnjom za ćerkom.

Aleksandrin iskren odgovor otkrio je da želi da ima ćerku ako joj se da izbor. Međutim, njen najveći prioritet leži u dobrobiti i zravlju djeteta, osiguravajući da sve bude u skladu s očekivanim ishodima.

Važno je podsetiti da je Aleksandra Prijović u srećnom braku sa Filipom Živojinovićem od 2018. godine, a prije četiri godine rodio im se divan sin Aleksandar. Tokom iznenadnog gostovanja u jednoj emisiji, Aleksandra Prijović je došla do šokantnog otkrića o navici njenog supruga Filipa da priča u snu.

Aleksandra je ispričala da su njene noći sa Filipom mirne i neometane zvukom hrkanja. Međutim, otkrila je da povremeno upada u pospanost. Tokom ovih epizoda, njegovi noćni razgovori često su bili praćeni smijehom i komentarima, iako je priznala da često nije mogla da razabere sadržaj njegovih riječi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *