Danijela Martinović ostvarila svoju najveću želju, vječna ljubav je začeta: Sa Grašom to nije bilo moguće..
Breaking News

Danijela Martinović ostvarila svoju najveću želju, vječna ljubav je začeta: Sa Grašom to nije bilo moguće..

Nakon raskida sa Petrom Grašom, Danijela Martinović ušla je u novu romantičnu vezu. Tražeći utjehu i naklonost, našla se u brižnom zagrljaju kriminalističkog inspektora Josipa Plavića. Danijela Martinović pronašla je utjehu u ovoj novootkrivenoj ljubavi, o čemu svjedoči i njeno neskriveno iskazivanje naklonosti na društvenim mrežama.

Pjevačica sa velikim ponosom objavljuje da je konačno pronašla svog idealnog saputnika. “Izvan granica izvanrednog partnerstva, moj odnos s Josipom proteže se u područje koje nadilazi puku romantičnu uključenost. Iako je pričanje o mojim ličnim poslovima za mene nepoznato područje, mogu sa sigurnošću reći da moje biće prožima neodoljiv osjećaj radosti.”

Danijela Martinović je rekla da Josip zauzima jedinstvenu i važnu poziciju u njenom srcu. Nakon teškog razvoda, njena posljednja romantična veza donijela joj je novopronađenu sreću i ozdravljenje nakon teškog razvoda.

Prije godinu dana Danijelina prijava o slučaju krađe identiteta na internetu rasplamsala je odnos između njih, a čini se da Josip posjeduje sve kvalitete za kojima je Danijela čeznula. U jednom trenutku, kriminalistički inspektor i ljubav na prvi pogled postali su zamršeno isprepleteni, stvarajući među njima neraskidivu vezu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *