Popularnu pjevačicu išamarali ispred kluba! Napadača dobro poznaje, šok detalji incidenta: Rekli joj da je ovo zadnje upozorenje (Foto)
Breaking News

Popularnu pjevačicu išamarali ispred kluba! Napadača dobro poznaje, šok detalji incidenta: Rekli joj da je ovo zadnje upozorenje (Foto)

Senida Hajdarpašić, profesionalno poznata kao Senidah, imala je uznemirujući susret u svojoj prošlosti kada je fizički napadnuta ispred renomiranog kluba u Austriji, samo nekoliko trenutaka prije nego što je trebala izaći na binu. Oko pola sata prije njenog zakazanog nastupa, ispred ulaza u klub stao je automobil bosanskih registarskih oznaka.

Podstičući Senidah da mu se pridruži napolju, muškarac je brzo izašao iz vozila i krenuo prema ulazu u bekstejdž. Senidah je, uvjeravajući svoje kolege da će se uskoro vratiti, pristala na njegov zahtjev. Izašavši na otvoreno, Senidah je bila zatečena kada ju je muškarac snažno udario po licu, ostavivši je zbunjenu i na trenutak paraliziranu.

Sa nemilosrdnim žarom nastavio je verbalni napad, bacajući optužbe na nju, tvrdeći da se pretvara da je inteligentna i da je potpuno svjesna zabrane njenog pjevanja. Uprkos njenim očajničkim naporima da razjasni svoju poziciju, Senidah je ostala bez riječi dok je pojačavao napad, udarajući je sve većom snagom, zadavši dva ili tri snažna udarca.

Kao posljednje upozorenje, lik joj je rekao da odmah obavijesti vlasnike kluba o nemogućnosti nastupa te večeri zbog lošeg zdravlja. Poslušavši njegovu sugestiju, ona je udovoljila i krenula s njim u auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *