Kako izgleda dan na snimanju "18+ fiImova": Muškarce jedan potez diskvalifikuje, a cijela ekipa sa seta momentalno mora kući
Breaking News

Kako izgleda dan na snimanju “18+ fiImova”: Muškarce jedan potez diskvalifikuje, a cijela ekipa sa seta momentalno mora kući

Mia Malkova je jedna jako poznata glumica kada je u pitanju ova vrsta filmova, ona je jedna od najpoznatiji u cijelom svijetu, ima 26 godina, jako je mlada i smatra se uspješnom. Ona kako je jednom prilikom rekla zarađuje nešto više od 2.2 miliona, zamislite, tako mlada sa tako puno novca. Mnogi naravno nemaju opravdanja za posao koji ona obavlja ali njoj to ne predstavlja nikakvu prepreku, odavno kako je sama istakla za te medije ne čita komentare ljudi i živi sretno i zadovoljno.

Ona kaže da je bitno sve, prvo dođu i našminkaju se naprave frizure i naprave slike koje budu glaven za klikove, onda idu ostale scene, slikaju se u raznim pozama. Ako dođe do zakazivanja alatke kod muškarca cijeli set je gotov nekad on dobije i otkaz ako se to ponovi, jer ,onda svi moraju kući.

Moram da kažem da je normalno, oni rade jako puno to, primaju razne podsticaje i nekad jednostavno nema stra’sti koja je ključna i ne radi, moramo da razumijemo i te ljude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *