On je čovjek sa kojim Katarina Živković čeka dijete: Stariji je i krupan, a komšije su o njemu svašta rekle
Breaking News

On je čovjek sa kojim Katarina Živković čeka dijete: Stariji je i krupan, a komšije su o njemu svašta rekle

Neotkriveni romantični partner Katarine Živković, kojeg je namjerno prikrivala, dugo je ostao misterija za javnost. Međutim, Kaća je nedavno otkrila da je u ličnom životu doživela trajnu sreću i ljubav.

Bilo je glasina o Katarini da je možda u drugom stanju. Međutim, nedavno je dala do znanja da gaji duboku naklonost i obostrano obožavanje prema ovoj izuzetnoj osobi. Ona samouvjereno izjavljuje da on nije samo osoba koju voli najviše na svijetu, već i onaj koji joj pruža nepokolebljivu podršku i služi joj kao mentor od povjerenja.

Katine komšije su nesigurne u njenu trudnoću zbog rijetkih viđanja, ali Katarina izražava duboku radost i zahvalnost na znanju koje je stekla od njih i njenom tekućem putu učenja.

Komšinica daje uvid u način života pjevačice, sugerirajući da vjerovatno rade noćne smjene i spavaju danju. Komšija objašnjava da je svrha spuštenih roletni blokiranje sunčeve svjetlosti i izbjegavanje bilo kakve smetnje.

Nedostatak prirodnog svjetla predstavlja izazov za održavanje dosljednog bioritma pri obavljanju takvog posla. Komšinica je nedavno primijetila da je žena izgleda smršala, iako još uvijek djeluje opušteno. Prema njenim riješima Katarina ima dečka koji je često posjećuje uveče.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *