Naprosto nestala, pa iznenadila najvećom promjenom: Nećete vjerovati kad vidite kako sad izgleda Atina Tošić! (Foto)
Breaking News

Naprosto nestala, pa iznenadila najvećom promjenom: Nećete vjerovati kad vidite kako sad izgleda Atina Tošić! (Foto)

Posljednjih dana februara Jelena Karleuša našla se u očaravajućem gradu Parizu. Vrijeme je bilo savršeno za prepuštanje čarima francuske prijestolnice. Jelena je mala zadovoljstvo da bude u društvu svoje dvije divne ćerke, Atine i Nike.

Sa hotelske terase, ove mlade dame su bez napora pozirale na način koji podsjeća na manekenke svjetske klase, pružajući nam veličanstven pogled na noćnu panoramu grada. Nika osvojila je svoje pratioce bez napora kombinirajući jednostavnu odjeću s romantičnom frizurom koja se neprimjetno uklapa u bezvremensku pozadinu Pariza, sa veličanstvenim Ajfelovim tornjem vidljivim u daljini.

Iako je još uvijek aktivna na popularnoj društvenoj medijskoj platformi TikTok, prošlo je dosta vremena otkako smo vidjeli njenu stariju sestru. Ne ostavljajući trag, nestala je na nekoliko mjeseci, potpuno odsutna sa svih oblika društvenih mreža i javnih nastupa.

Međutim, doživjela je nevjerovatnu transformaciju i pojavila se kao zrela tinejdžerka, neko koga biste vjerovatno teško prepoznali da je sretnete na nepoznatoj ulici. Njen fizički izgled je doživio značajne promjene. Osim što je prihvatila savremene modne trendove, pozdravila je i novu frizuru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *