Muž Seke Aleksić totalno neprepoznatljiv! Ženama pale vilice kad su ga vidjele bez brade i duge kose (Foto)
Breaking News

Muž Seke Aleksić totalno neprepoznatljiv! Ženama pale vilice kad su ga vidjele bez brade i duge kose (Foto)

Seka Aleksić i Veljko Piljikić su već više od deset godina sjajan primjer otporne i posvećene ljubavi. Pjevačica je često izražavala iskrenu zahvalnost višoj sili na slučajnom susretu koji je spojio nju i njenog supružnika.Ranijih godina Veljko je imao izrazit vizuelni identitet, dok je Seka prijatno iznenadila svoje pratioce objavljivanjem negove slike tokom putovanja avionom.

Nakon što je odlučio da podšiša kosu i potpuno skine bradu, Piljikić je doživio značajnu promjenu zbog koje su mnogi ljudi postali neprepoznatljivi, a žene su posebno primijetile novopronađeni osjećaj ozbiljnosti u njegovom držanju.

“Svakog dana vodim veliku brigu da orkestriram male činove ljubaznosti prema svom mužu, s ciljem da zaradim njegovo divljenje i ljubav, i na taj način učinim da se osjeća kao poštovani vladar svog doma, dok ja sa zadovoljstvom preuzimam ulogu njegove odane kraljice.”

Njena izražena želja je da mu omogući pristup svim njegovim potrebama i da mu sve bude lako dostupno. “Štaviše, on me stalno naziva “ljubavi” umjesto da me zove imenom.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *