Milan Stanković u haos izdanju šeta u Beogradu! Nabacio kilograme, druži se samo sa ovom folk zvijezdom, a tek koji auto vozi (Foto)
Breaking News

Milan Stanković u haos izdanju šeta u Beogradu! Nabacio kilograme, druži se samo sa ovom folk zvijezdom, a tek koji auto vozi (Foto)

Nakon što se prije nekoliko godina oprostio od muzike, Milan Stanković postao je rijedak prizor u javnosti. Odlučujući da se distancira od lokalnog reflektora, on sada luta ulicama obučen u široki donji dio trenerke, ležernu majicu i patike. Prolazeći kroz primetnu transformaciju, njegovi nekada kratki pramenovi prerasli su u konjski rep.

Prema pisanju medija, Stanković je užurbano prošao put od svoje rezidencije do svog vozila, procenjenog na oko 70.000 evra. Prema izvoru , Milan vodi povučen život, daleko od očiju javnosti i nema želju za različitošću. Rijetko izlazi, a vreme uglavnom provodi sa prijateljima koji se ne bave muzikom.

Ipak, u društvu Vesne Zmijanac, sa kojom ga dijeli neraskidiva veza, nalazi veliko zadovoljstvo. Često se sastaju i zajedno piju kafu. Ona je od samog početka bila podrška, a njihov odnos karakteriše istinska ljubav i međusobno poštovanje. Milan Stanković je, kako prenose različiti mediji, izrazio želju da nastavi monaški život u manastiru Podmaine u Crnoj Gori, pokazujući svoju dugogodišnju privrženost hrišćanstvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *