Seka dugo krila od svih, ali bezuspješno: Zbog ovoga se Veljko iselio iz vile u Pazovi (Foto)
Breaking News

Seka dugo krila od svih, ali bezuspješno: Zbog ovoga se Veljko iselio iz vile u Pazovi (Foto)

Oko razvoda Seke Aleksić kruži vrtlog glasina, podstaknutih tvitom koji insinuira da popularna pjevačica i njen suprug glume sreću. Da je ova vijest uspjela privući pažnju javnosti i Sekinih vjernih pratilaca, dovela je do još dramatičnijeg otkrića.

Nažalost, zbog medija i ranije pomenute objave, situaciju je pogoršala tvrdnja da se za pjevačinog životnog partnera, sa kojim ima sinove Jakova i Jovana, priča da ima dijete sa dadiljom.

Na negativne komentare o svom braku, Seka Aleksić se branila i oštro demantovala sve optužbe, naglašavajući važnost poštovanja svetog i pozivajući druge da se suzdrže od širenja lažnih informacija.

Nastavljajući mahnitu potragu za istinom, mediji su otkrili da je Sekin suprug u tom periodu napustio vilu koju su zajedno izgradili u Staroj Pazovi. Ali zajedno sa pjevačicom i njihovom djecom odlučio je da napusti prostorije zbog dugotrajnosti projekta renoviranja kuće.

Priča se da Seka trenutno radi na temeljnom renoviranju unutrašnjosti kuće, a očekuje se da će konačni ishod nadmašiti prethodne nivoe ljepote i funkcionalnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *