Cecinu ogrlicu prati jeziva priča! Snimak gostovanja kod Minimaksa nakon 29 godina dospio u javnost (Video)
Breaking News

Cecinu ogrlicu prati jeziva priča! Snimak gostovanja kod Minimaksa nakon 29 godina dospio u javnost (Video)

Tokom godina kružile su različite priče, ali jedan izvještaj se izdvaja među ostalima – uznemirujuća tvrdnja žene koja se javila u emisiji Minimaxa. Naime, objavljeno je da je Cecin pokojni suprug nasilno uzeo nakit sa vrata njene pokojne sestre dok je bio na ratištu. Međutim, segment emisije koji govori o glasu gledaoca, posebno video, ne može se pronaći. Kao da jednostavno ne postoji.

Ponovo se pojavio snimak Minimackove emisije iz 1995. godine, koji prikazuje nezaboravan trenutak kada se voditelj raspitivao o pjevačicinoj elegantnoj kratkoj kosi i privlačnoj ogrlici koja krasi njen vrat.

Ceca je kratko odgovorila, napominjući da joj je cijena izmakla iz glave, ali je istakla važnost njene ljepote. Kada je šest mjeseci kasnije ponovo posjetila njegovu emisiju  dodatkli su se iste teme. Naravno, njegova je pažnja privučena skandalu s ogrlicom dok se raspitivao o najnovijim ažuriranjima njihovog razgovora.

Ceca je kao odgovor odlučno demantovala optužbe, a ujedno je priznala i brojne glasine koje su kružile o njoj. Da biste bolje razumjeli, odvojite trenutak da pogledate isječak iz emisije:

@ceca_press Cecina emisija sa čuvenom ogrlicom! JEDINA ISTINA! ❤️ #Ceca #CecaRažnatović #Ogrlica #CecinaOgrlica #1995 #PinkTV #CecaKodMinimaksa #Minimaks ♬ original sound – CecaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *